testi

kesäkuuta 24, 2013

KEUHKOKUUME JUHANNUKSENA -> ASKARTELUJUHANNUS

Sain viimeviikolla korkean kuumeeni diagnoosiksi keuhkokuumeen. Mökkeily Juhannuksena sai jäädä. Vointi oli kuitenkin senverran hyvä, ett' jotakin muutakin kuin vain makoilua piti kehitellä.
Rauhallisempaa hommaa ei voisi olla kuin korttien askartelu, siis muutama tuli taasen tehtyä.
 
 
Työkaverini tilasi musta-harmaasävyisin hääkortin. Pari kokeilua tuli tehtyä:
 








 
 
Aluksi väriyhdistelmä tuntui hankalata ja pelkasin, että korteista tulee kovin synkkiä, mutta ovat itseasiassa aika tyylikkäitä.
 
 
Lisää hääkortteja, hieman perinteisempiä tälläkertaa.
 

Askartelun lomassa tuli vierailtua Youtubessa katselemassa amerikkalaisia korttivideoita. Sieltä bongasin hieman uudenlaisen taitetun kortin mallin ja eikus kokeilemaan.....
 
 
 
 
 





Tämän humoristisen pläjäyksen saivat työteveytemme henkilökunta viikon piristykseksi ja kiitoksi iloisuudesta ja ystävällisyydestä.
 
 
 
Samalla mallilla tein toisenkin kortin, kesän mansikat mielessäni:
 





Siinäpä taas jotakin väkerrystä näytille.
 
 
Laitanpa tähän samaan postaukseen kuvia sorsanpoikasista, jotaka piipersivät meidän pihamaalla tänään. Emoa ei näkynyt missään, kissa sen sijaan vaaniskeli lähistöllä. Isäntä nappasi poikase ämpäriin ja vietiin ne autolla rantaan. Iloisesti lähtivät uimaan, tuskinpa olivat aiemmin vedessä vielä olleetkaan. Meidän pihalta on rantaan matkaa n. 500 m. Pesä sorsalla on täytynyt olla kuivalla maalla lähellä pihapiiriämme.
 






 
 
 
 


1 kommentti:

  1. Keuhkokuume! Voi kurjuus - siitä toipuminen kuulemma voi viedä kauan, joten toivottelen siulle kuiteskin pikaisempaa tervehtymistä, jotta parin viikon kuluttua voitaisiin nähdä siellä luokkakokouksessa.

    Ihania ja hauskoja kortteja jälleen kerran.

    VastaaPoista